Офіційний сайт. Загальноосвітня школа "Первоцвіт". Місто Львів. Сихів. Інформація для батьків.
ЗОШ Первоцвіт
Ми у Facebook Ми у Facebook Наші відео
ГоловнаНовиниКолективДосягненняВипускникиФотоальбомБатькамМузейКонтакти

Примірне двотижневе меню для харчування учнів ЗШ «Первоцвіт»
(харчування здійснює ДП «Замок-Плюс»)

Тиждень перший

Понеділок  
№ розкладки Назва страви Вихід Вага. гр. Білки Жири Вуглеводи Ккал
Сніданок
№36 1990р Салат з св. капусти 80 1,3 4,1 7 73
№248 Котлета з кур. філе 2-75/5 20,2 20,4 26 370
№290 Каша гречана розсип. 130 7,6 5,7 39 241
№349 Чай з цукром 200/15 0,1   15 60
  Батон 1/20 1,6 0,3 10,5 50
Разом 794
 
Обід
№43 1990р Салат з св. буряка 35 0,6 0,7 3,2 22
№81 Суп карт. з горохом 250г 5,9 4,7 27 150
№217 М’ясо відв. 150/10 43 29,8 0,9 483
№295 Макарони відв. 150 5,5 5 35,5 210
№ 349 Чай з цукром 200/15 0,1 157 60
  Батон 1/20 1,6 0,3 10,5 50
Разом 975


Вівторок  
№ розкладки Назва страви Вихід Вага. гр. Білки Жири Вуглеводи Ккал
Сніданок

№43 1990р

Салат з буряка

       145

2.5

2,9

12,8

93

№244

Плов м’ясний

100/200

37,2

14

54,4

490

№349

Чай з цукром

200/15

0,1

15

60

 

Батон

2/30

4,8

0,8

31,4

152

Разом 795
 
Обід

№36 1990р

Салат з св. капусти

85

1,4

4,3

7,7

74

№60

Борщ з смет.

250

2,7

7,7

17,7

152

№248

Котлета м’ясна

2-50/5

16,4

22,8

17,4

340

№298

Карт, пюре

150

3,2

5,6

23,3

157

 

сік в асорт.

200

0,6

36,4

151

 

Батон

2/20

3,2

0,6

21

101

Разом 975


Середа  
№ розкладки Назва страви Вихід Вага. гр. Білки Жири Вуглеводи Ккал
Сніданок

№36 1990р

Салат з св. капусти

75

1,2

3,9

6,8

65

№298

Карт. пюре

150

3,2

5,6

23,3

157

№219

Сосиска відв.

150

14,4

37,8

3

411

№349

Чай з цукром

200/15

0,1

15

60

 

Батон

2/20

3,2

0,6

21

101

Разом 794
 
Обід

№43 1990р

Салат з буряка

75

1,2

1,5

6,9

47

№80

Суп карт. з греч. кр.

250

2,5

2,6

16,8

102

№ 721 1983р

Куряче філе смаж.

100/10

21,8

3,2

0,8

300

№298

Каша гречана розсипч.

100

5,9

4,4

30,1

185

№349

Чай з цукром

200/15

0,1

15

60

 

Батон

2/20

3,2

0,6

21

101

 

Булка з повидлом

1/60

3,6

1,75

37,5

180

Разом 975


Четвер  
№ розкладки Назва страви Вихід Вага. гр. Білки Жири Вуглеводи Ккал
Сніданок

№47 1990р

Салат з моркви

85

1,2

1,7

9,5

59

№182 1990р

Сирники з маслом

200/10

33,6

31,4

40,4

584

 

Сік в асорт.

200г

0,6

 

36,4

151

Разом 794
 
Обід

№43 1990р

Салат з буряка

105

1,8

9,7

65

№77

Суп овоч. з смет

250/5

3

4,3

24,1

155

№ 233

М’ясо тушковане

100/100

35

14,2

6,4

294

№ 298

Карт.  пюре

200

4,3

7,5

31,1

209

 

Сік

200

0,6

36,4

151

 

Батон

2/20

3,2

0,6

21

101

Разом 975


П'ятниця  
№ розкладки Назва страви Вихід Вага. гр. Білки Жири Вуглеводи Ккал
Сніданок

№43 1990р

Салат з буряка

110

1,9

2,2

10,1

69

№202

Котлета з філе риби

75/5

10,1

10,2

13

185

№290

Каша гречана розсипч.

150

8,8

6,6

45,1

278

№349

Чай з цукром

200/15

0,1

15

60

 

Батон

2/40

6,4

1

41,8

202

Разом 794
 
Обід

№114 1990р

Капуста тушкована

155

3,8

9,3

16,8

168

№60

Борщ з смет.

250/5

2,7

7,7

17,7

154

№721

Філе курки смаж.

100/10

21,8

3,2

0,8

300

№295

Макарони відварні

100

3,7

3,3

23,7

140

№349

Чай з цукром

200/15

0,1

-

15

60

 

Батон

2/30

4,8

0,8

31,4

153

Разом 975

В перспективному меню використані:
збірник рецептур блюд (технологічних карт) для харчування школярів-1990р.
та збірник рецептур блюд та кулінарних виробів підприємств громадського харчування-1983р
При фінансуванні на даний час (9грн. 00коп., 11 грн.30 коп.)
норми виходу страв дотримуватись не будуть.

ВикЖук Л.П. Тел.245-57-32



Тиждень другий

Понеділок  
№ розкладки Назва страви Вихід Вага. гр. Білки Жири Вуглеводи Ккал
Сніданок

№ 36 1990р

Салат з св. капусти

55

0,9

2,8

4,9

48

№284

Філе кур. тушк. в соусі

100/200

25,8

26,2

31,8

470

№295

Макарони відварні

150

3,7

4,2

23,7

140

№349

Чай з цукром

200/15

0,1

 

15

60

 

Батон

1/30

2,4

0,4

15,7

76

Разом 794
 
Обід

№43 1990р

Салат з св. буряка

160

2,7

3,2

14,7

101

№82

Суп карт.  з макаронами

250г

2,7

2,4

19,3

114

№ 248

Котлета м’ясна

2-50/5

16,4

22,8

17,4

340

№298

Карт. пюре

150

3,2

5,6

23,3

157

№349

Чай з цукром

200/15

0,1

15

60

 

Батон

2/40

6,4

1

41,8

203

Разом 975


Вівторок  
№ розкладки Назва страви Вихід Вага. гр. Білки Жири Вуглеводи Ккал
Сніданок

№43 1990р

Салат з буряка

130

2,2

2,6

11,9

81

№219

Сарделька відв.

100/10

9,60

25,6

2

274

№290

Каша гречана

150

8,8

6,6

45,1

278

№349

Чай з цукром

200/15

0,1

15

60

 

Батон

2/20

3,2

0,6

21

101

Разом 794
 
Обід

№36 1990р

Салат з св. капусти

100

1,6

5,1

9

89

№74

Розсольник “Ленінградс”

250/5

2,6

5,5

18,2

133

№247

Шніцель натуральний

75/5

11,1

44,5

8,8

484

№298

Карт, пюре

150

3,2

5,6

23,3

159

№349

Чай з цукром

200/15

0,1

15

60

 

Батон

1/20

1,6

0,3

10,5

50

Разом 975


Середа  
№ розкладки Назва страви Вихід Вага. гр. Білки Жири Вуглеводи Ккал
Сніданок

№36 1990р

Салат з св. капусти

160

2,6

8,2

14,4

142

№298

Карт. пюре

150

3,2

5,6

23,3

159

№195

Філе риби смаж

100/5

19,5

14,7

14,7

231

№349

Чай з цукром

200/15

0,1

15

60

 

Батон

2/40

6,4

1

41,8

202

Разом 794
 
Обід

№47 1990р

Салат з моркви

120

1,6

3,7

10,9

83

№60

Борщ з смет.

250

2,7

7,7

17,7

150

№278 1990р

Куряче філе відварне

100/10

31

16,4

1,2

236

№295

Макарони відварні

150

3,7

4,2

23,7

140

 

Сік

200

0,6

36,4

151

 

Батон

2/30

4,8

0,8

31,4

152

№169 1990р

Яйце варене

40

5,1

4,6

0,3

63

Разом 975


Четвер  
№ розкладки Назва страви Вихід Вага. гр. Білки Жири Вуглеводи Ккал
Сніданок

№36 1990р

Салат з св. капусти

100

1,6

5,1

9

89

№244

Плов м’ясний

100/200

37,2

14

54,4

493

№349

Чай з цукром

200/15

0,1

15

60

 

Батон

2/30

4,8

0,8

31,4

152

Разом 794
 
Обід

№43 1990р

Салат з буряка

100

1,7

2,0

9,2

63

№77

Суп овоч. з смет

250/5

3

4,3

24,1

155

№237

Гуляш з філе курки

100/100

23,2

17,6

6,4

278

№290

Каша гречана

150

8,8

6,6

45,1

278

 

Сік

200

0,6

36,4

151

 

Батон

1/20

1,6

0,3

10,5

50

Разом 975


П'ятниця  
№ розкладки Назва страви Вихід Вага. гр. Білки Жири Вуглеводи Ккал
Сніданок

№47 1990р

Салат з моркви

85

1,2

1,7

9,5

59

№182

Сирники з маслом

100/10

33,6

31,4

40,4

584

 

Сіквасорт.

200г

0,6

36,4

151

Разом 794
 
Обід

№114 1990р

Капуста тушкована

120

2,9

7,2

12,9

122

№81

Суп карт.  з горохом

250/5

5,9

4,7

27

150

№217 1990р.

М'ясо відварне.

75

21,5

16,9

0,5

242

№298

Карт. пюре

200

4,3

7,5

31,1

209

 

Сік

200

0,6

36,4

151

 

Батон

2/20

3,2

0,6

21

101

Разом 975

При фінансуванні на даний час (9грн. 00коп., 11 грн. 30 коп.)
норми виходу страв дотримуватись не будуть. В перспективному меню використані:
збірник рецептур блюд (технологічних карт) для харчування школярів-1990р.
та збірник рецептур блюд та кулінарних виробів підприємств громадського харчування-1983р.


ВикЖук Л.П. Тел.245-57-32

Відділ освіти Сихівського районууправління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради   Освітній портал львівщини   Міністерство освіти і науки України   Львівська міська рада   Сайт міста Львова  

ЗШ "Первоцвіт"
Lviv, Ukraine
Тел.:+38 032 222 33 42
©2015